Training Mindfulness

Een bewust leven

We leven in een maatschappij vol prikkels en verantwoordelijkheden. Iedereen lijkt het druk te hebben en het aantal klachten rondom stress en vermoeidheid neemt toe. Daarmee ontstaat het risico dat we het enige moment dat zeker is in ons leven over het hoofd zien, namelijk het huidige moment. Met onze nieuwe Mindfulness training bieden wij jou een veelzijdig en toegankelijk programma over het ontwikkelen van aandacht voor het moment, gebaseerd op het programma van MBSR / MBCT. Uit onderzoek blijkt dat bij deelnemers aan deze trainingen lichamelijke en psychologische klachten significant afnemen, ze effectiever leren omgaan met stresssituaties, zich beter kunnen ontspannen en een hogere kwaliteit van leven ervaren.

Wat is mindfulness?

Mindfulness kan je omschrijven als een staat van zijn waarbinnen je op een actieve manier alles wat je denkt, voelt en ervaart het volledige bestaansrecht geeft. Ofwel: mindfulness is de bereidheid om alles actief te laten zijn wat het is.

Mindfulness is geen 'trucje' om je (altijd) goed of zelfs gelukkig te voelen. Het is juist een uitnodiging om het leven ten volle te ervaren, met alle ongemakken die daarbij horen. Waar het verstand je snel meeneemt in gedachten over het verleden, de toekomst, vraagt Mindfulness je aandacht te richten op het enige moment dat er is: dit moment. Nieuwsgierig? Volg dan één van onze Mindfulness trainingen in Den Haag.

Inhoud van onze Mindfulness training

Onze Mindfulness training bestaat uit vier bijeenkomsten, volgens een logisch opgebouwd programma. We bewandelen alle facetten van Mindfulness om daarmee onze kwaliteit van aandacht te vergroten. Oefeningen worden afgewisseld met theorie, en er is uiteraard ruimte voor dialoog.

Kenmerken van onze Mindfulness training

  • Vier bijeenkomsten van 2 uur 15 minuten

  • Professionele begeleiding

  • Persoonlijke aandacht door kleine groepssamenstelling

  • Theorie afgewisseld met praktische oefeningen

  • Inclusief werkboek en audiofragmenten

  • Praktische tips en handvatten voor het dagelijks gebruik

Wat mindfulness voor jou kan betekenen:

- Beter signalen van je lichaam herkennen -

- Je minder verliezen in je gedachten -

- Vriendelijker omgaan met moeilijke momenten -

- Bewuster keuzes maken -

- Kalmer en evenwichtiger leven -

- Meer genieten van het huidige moment -

Praktische informatie

Locatie training
Den Haag

Kosten training

€95,- inclusief trainingsmateriaal

*Binnenkort nieuwe data

IMG_20191017_102613 (1).jpg
Jeremy 3.jpg

De trainers

Martin en Mandy verzorgen met veel toewijding de Mindfulness training in Den Haag. Beide trainers hebben veel ervaring in de beoefening van Mindfulness en verzorgen workshops, trainingen en retraites.

Vragen over de training? Neem gerust contact met ons op:

06 485 01 676 (Martin)

06 249 75 090 (Mandy)

info@martinmilius.nl