- MARTIN MILIUS - ​

Na mijn baan in de financiële sector, heb ik voor een half jaar gereisd door India en Nepal. Na een moeizame start kon ik mij uiteindelijk overgeven aan het land en ben ik in aanraking gekomen met yoga, mindfulness en het Boeddhisme. Deze inspirerende reis heb ik afgesloten met een 200-uur yogaopleiding.

Terug in Nederland heb ik het roer volledig omgegooid: naast het geven van yogalessen, heb ik mij gecertificeerd als mindfulnesstrainer in de traditie van Jon Kabatt Zinn (MBSR/MBCT) bij het Centrum voor Mindfulness Amsterdam en ben ik opgeleid tot coach bij BGL & Partners.

Inmiddels geef ik verschillende mindfulness-retraites en coaching in mijn eigen praktijk. Dit doe ik met veel plezier en toewijding. Ik hoop mensen te inspireren en te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling én hen de kracht te geven zelf nieuwe stappen te zetten.

- MANDY KRAAIJ - ​

"Is dit het nou?" Deze vraag is langere tijd een terugkerend thema geweest in mijn leven. Met deze vraag in mijn hoofd en een gevoel van onrust in mijn lijf ben ik een lange tijd erg zoekende geweest.
 

Nadat ik meerdere mindfulness trainingen, retraites en workshops heb gevolgd, besloot ik uiteindelijk in India een 200-uur yoga opleiding te volgen. Hier klikte het voor mij. Sindsdien staat yoga en mindfulness centraal in mijn leven.

 

Ter aanvulling heb ik een NLP opleiding gedaan en werk ik naast yoga docent als coach. Hierbij begeleid ik  mensen bij diverse vraagstukken en keuzes in hun loopbaan. Dit geeft mij veel energie, voldoening en een stuk rust waar ik altijd naar op zoek was.