Mindful de feestdagen in

De situatie rondom Corona heeft een grote impact op ons dagelijks leven. Nu de feestdagen naderen, worden we met zijn alle nog meer geconfronteerd met de veranderingen die de maatregelen met zich meebrengen. Een huis vol met al je vrienden of aan tafel voor een uitgebreid kerstdiner met de hele familie, zit er dit jaar niet in. Hoe kijk jij nu naar de feestdagen dit jaar? Kan je bij jezelf pijlen wat de gedachten aan de komende feestdagen doen met jouw stemming?

Het daadwerkelijke effect van de maatregelen is voor iedereen verschillend. Vanuit mindfulness is het mooi om bewust stil te staan bij het effect dat het op jou heeft. Wat je ook vindt van de maatregelen, de situatie is zoals die is. Je hebt geen directe invloed op Corona of het beleid, maar wel op hoe jij ermee omgaat.


De kerstgedachte staat in het teken van warmte en liefde voor elkaar. Gezien de huidige omstandigheden willen wij iedereen uitnodigen om juist hier aandacht aan te besteden. Ook willen we je vragen om extra lief te zijn voor jezelf. Als je verdriet, onrust of somberheid ervaart, kun je hier dan met compassie en oprechte aandacht naar kijken? Mocht je dit lastig vinden, kan meditatie hierbij uitkomst bieden. Neem gerust contact met ons op voor extra tips.


Wij wensen iedereen warme en liefdevolle feestdagen toe!


Martin & Mandy

16 keer bekeken0 reacties

Aanmelden

© 2021 by TheMindfulFarm.

Details

info@martinmilius.nl

06 485 01 676 Martin

06 249 75 090 Mandy

www.themindfulfarm.nl

Social Media

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon